BT Medical - шаблон joomla Скрипты

WhatsApp Şikayet Hattı=0507 023 83 22
  TR EN
Haberler

Üroloji Cerrahi Derneği ÜCD Güney Doğu Anadolu Şubesi "Fleksible Üretereskopi Kursu" ÜCD Güney Doğu Anadolu Şubesi ve Acıbadem Üniversitesi ortaklığı ile "Fleksible Üreterorenoskopi Kursu" bu yıl 13 Aralık 2014 Cumartesi hastanemizde gerçekleşmiştir.

13 Aralık Cumartesi günü saat 08:30'da kahve ikramıyla başlayan toplantımızın programında Hastanemiz Üroloji Uzmanı Uz. Dr. Veli ŞİMŞEK öncülüğünde ve Türkiye'nin önde gelen isimlerinden Prof. Dr. Ali Rıza KURAL, Prof. Dr. Ahmet ŞAHİN, Prof. Dr. M. Kamuran BİRCAN, Doç. Dr. İlter TÜFEK, Doç. Dr. A. Ferruh AKAY ve Yrd. Doç. Dr. Selçuk KESKİN'in katılımıyla Video Konferans eşliğinde "Fleksible Üreterorenoskopi Kursu" canlı ameliyat yayını ile yapıldı.