BT Medical - шаблон joomla Скрипты

TR EN

Yrd.Doç.Dr.Deniz BALSAK

SEZARYEN SONRASI VAJİNAL DOĞUM (SSVD) HASTANEMİZDE BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİ

1 ay önce Kadın Doğum Uzmanımız Yrd.Doç.Dr. Deniz BALSAK 'a SSVD için başvuran G.Ç adlı hasta dün yaklaşık 11 saat süren takip sonunda normal vajinal yolla 3600 gram sağlık bir bebek dünyaya getirdi.

Hasta ilk doğumunu 2013 Haziran ayında erken doğum ve fetal sıkıntı nedeniyle acil olarak mardinde sezaryan olarak yapmış.

Bu gebeliğinde baştan beri normal doğum yapmak için araştırma yaptığını ve Dr.Deniz BALSAK' a geldiğini belirten hasta gerek doğum takiplerinde gerekse de doğum sürecinde doktorunun kendisine çok yardımcı olduğunu belirtti.

Hastamız doğum salonuna alındığında 39 haftalık ve 1 cm açıklığı vardı. Hastaya düşük doz indüksiyon monitor eşliğinde yeterli sancılar elde edilene kadar devam edildi. Hastamız doğum induksiyonundan yaklaşık 11 saat sonra normal vajinal yola sağ sağlıklı 3600 gram bebek dünyaya getirdi. Hastamız çok rahat bir travay geçirdiğini bildirdi.

Doğum sonrası takiplerinde sorun olmayan hasta şifa ile taburcu edildi.

Hastanemizde SSVD uygun vakalarda güvenle yapılmaktadır.